KARİYER GÜNLERİ!!

13.05.2022 591

Kariyer günleri kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtımı ve mesleki bilgilendirmeler amacıyla çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaret edilmekte olup aynı zamanda bu kurum ve kuruluşlarda görev yapan meslek üyelerini okulumuzun konferans salonunda ağırlıyoruz. Öğrencilerimizin mesleki rehberlik hizmet alanında gelecek  planlamaları ve hayallerindeki mesleki şemaları belirlemesi ve belirginleştirmesi adına söyleşi tarzındaki bu etkinliklerimize sınav öncesi motivasyon sağlama, hedef belirleme, ilgi, yetenek ve mesleki değerlerini araştırma gibi birçok sürece etki eden konu alanları ile devam ediyoruz. Unutmayalım ki ülkesini en çok seven işini en iyi yapandır anlayışıyla çocuklarımızın mutlu olacağı mesleklere sahip olabilmesi hepimizin sorumluluğundadır..

13-05-202213-05-202213-05-202213-05-2022